Korte bio Als judoka won ik 18 medailles op EK, WK en Olympische Spelen. Nu ben ik actief als judotrainer, sportbestuurder en spreker. Ik ben Chef de Mission voor de Jeugd Olympisch Spelen in 2014 & 2018 en ben voorzitter van Survivalrun Bond Nederland. Heb je een vraag? Neem contact op!
DVD Total Judo Wil jij ook zo goed worden in judo? Bestel dan de dubbel-DVD Total Judo! In 160 minuten leg ik tot in detail uit hoe ik mijn judosysteem heb ontwikkeld. Interviews, 25 technieken en 110 wedstrijdbeelden. Meer info vind je op totaljudo.nl.

Mijn werkzaamheden

Tot mijn 35e was ik vooral judoka. Een lange sportcarrière met 18 medailles op EK, WK en Olympische Spelen. Nadat ik in 2008 gestopt ben met wedstrijden ben ik jeugdbondscoach geweest en nu ben ik techniektrainer bij de Judo Bond Nederland en bij Internationale Judo Federatie. Tevens ben ik Chef de Mission voor de Jeugd Olympische Spelen 2014 & 2018. Mijn kennis en ervaring uit de topsport neem ik mee om talentvolle sporters te begeleiden. Mijn ervaringen als topjudoka gebruik ik ook bij het geven van presentaties en verzorgen van judoclinics, afwisselend in Nederland en het buitenland. Mijn ervaringen uit de sportwereld komen van pas bij mijn rol als lid van de Raad van Toezicht van Rotterdam Topsport. Ik ben sinds juni 2015 voorzitter van de Survivalrun Bond Nederland, de sportbond voor survivalrun. Een uitdagende, sportbestuurlijke functie! Ik werk aan professionalisering van de organisatie en streef naar meer en mooiere survivalruns om daarmee deze unieke outdoorsport sterker te profileren. Bekijk op deze site meer over:   mijn curriculum vitae   voorzitter van Survival Bond Nederland   Chef de Mission voor Jeugd Olympische Spelen   Raad van Toezicht van Rotterdam Topsport Bekijk ook mijn profiel op LinkedIn.

Mijn ambitie

Naast deze toffe functies wil ik meer projecten binnen de Nederlandse sportwereld aanpakken. Ik ben momenteel op zoek naar een klus waarin ik weer kan werken aan betere sportprestaties en meer sportbeleving. Naast mijn huidige werkzaamheden ben ik parttime beschikbaar voor een bestuurlijke functie met een directe link naar het sportveld.
Home Home Contact