Korte bio Als judoka won ik 18 medailles op EK, WK en Olympische Spelen. Nu ben ik actief als judotrainer, sportbestuurder en spreker. Ik was Chef de Mission voor de Jeugd Olympisch Spelen in 2014 & 2018 en ben directeur van Survivalrun Bond Nederland. Heb je een vraag? Neem contact op!
DVD Total Judo Wil jij ook zo goed worden in judo? Bestel dan de dubbel-DVD Total Judo! In 160 minuten leg ik tot in detail uit hoe ik mijn judosysteem heb ontwikkeld. Interviews, 25 technieken en 110 wedstrijdbeelden. Meer info vind je op totaljudo.nl.

Mijn werkzaamheden

Tot mijn 35e was ik vooral judoka. Een lange sportcarrière met 18 medailles op EK, WK en Olympische Spelen. Nadat ik in 2008 gestopt ben met wedstrijden ben ik in verschillende functies judotraininer geweest: bij de Judo Bond Nederland was ik achtereenvolgens jeugdbondscoach, talententrainer, techniektrainer en auteur van hety Meerjarenopleidingsplan, voor de Internationale Judo Federatie ben ik momenteel opleider van judotrainers. Daarnaast was ik Chef de Mission voor de Jeugd Olympische Spelen 2014 en 2018. Mijn kennis en ervaring uit de topsport nam ik mee om talentvolle sporters te begeleiden. Mijn ervaringen als topjudoka gebruik ik ook bij het geven van presentaties en verzorgen van judoclinics, afwisselend in Nederland en het buitenland. Mijn ervaringen uit de sportwereld kwamen ook van pas toen ik 6 jaar vice-voorzitter was van de Raad van Toezicht van Rotterdam Topsport. Van 2016 t/m 2019 was ik voorzitter van de Survivalrun Bond Nederland, de sportbond voor survivalrun. Doordat de sport en de bond fors bleef groeien, heb ik eind 2019 de overstap gemaakt van voorzitter naar directeur. Samen met de andere medewerkers en het bestuur werken we aan professionalisering van de organisatie en streven we naar meer en mooiere survivalruns om daarmee deze unieke outdoorsport sterker te profileren. Bekijk op deze site meer over:   mijn curriculum vitae   Survival Bond Nederland   Chef de Mission voor Jeugd Olympische Spelen Bekijk ook mijn profiel op LinkedIn.

Mijn ambitie

Naast deze toffe functies wil ik meer projecten binnen de Nederlandse sportwereld aanpakken. Ik ben momenteel op zoek naar een klus waarin ik weer kan werken aan betere sportprestaties en meer sportbeleving. Naast mijn huidige werkzaamheden ben ik parttime beschikbaar voor een bestuurlijke functie met een directe link naar het sportveld.
Home Home Contact