Korte bio Als judoka won ik 18 medailles op EK, WK en Olympische Spelen. Nu ben ik actief als judotrainer, sportbestuurder en spreker. Ik was Chef de Mission voor de Jeugd Olympisch Spelen in 2014 & 2018 en ben directeur van Survivalrun Bond Nederland. Heb je een vraag? Neem contact op!
DVD Total Judo Wil jij ook zo goed worden in judo? Bestel dan de dubbel-DVD Total Judo! In 160 minuten leg ik tot in detail uit hoe ik mijn judosysteem heb ontwikkeld. Interviews, 25 technieken en 110 wedstrijdbeelden. Meer info vind je op totaljudo.nl.

Survivalrun

Survivalrun is hardlopen over een lang off-road parcours met daarin hindernissen die vaak zijn opgebouwd uit balken, netten, touwen en banden. Daarnaast kom je ook opdrachten tegen als boogschieten, kanoën, voorwerpen sjouwen, houthakken en doorwaden. Een combinatie van kracht, uithoudingsvermogen, techniek en doorzettingsvermogen is vereist om alle hindernissen op de juiste wijze te volbrengen. In 2009 deed ik samen met mijn broer eenmalig een survivalrun in Vlaardingen. In mei 2013 deed ik dat nogmaals en werd toen ook lid van de plaatselijke trainingsgroep. Ik kreeg de smaak te pakken en tegenwoordig loop ik regelmatig een survivalrun in het land. Van 2015 t.m 2019 was ik voorzitter van de Survivalrun Bond Nederland. Vanaf december 2019 ben ik de eerste directeur van de bond.

Wedstrijdlicentie

De Survivalrun Bond Nederland (SBN) heeft een kalender met daarop de wedstrijden die door aangesloten organisaties worden gehouden. Je kunt deelnemen als recreant of je kunt je kwalificeren voor een wedstrijdlicentie en uitkomen in één van de zes wedstrijdcategorieën. Je resultaten tellen dan mee voor het algemeen klassement dat aan het einde van het seizoen bepaalt wie zich in die wedstrijdklasse de klassementswinnaar survivalrun mag noemen. Vanaf seizoen 2015/2016 heb ik een wedstrijdlicentie en kies ik meestal voor de Middellange Survivalrun (MSR). Daarin zijn de parcoursen ongeveer 13km lang en ben ik zo’n 2 uur onderweg. Ik heb niet de illusie dat ik zal meestrijden met de top, die mannen zijn veel te snel voor mij.
Hobby Survivalrun Vissen Vistrips
Home Home Contact