Korte bio Als judoka won ik 18 medailles op EK, WK en Olympische Spelen. Nu ben ik actief als judotrainer, sportbestuurder en spreker. Ik ben Chef de Mission voor de Jeugd Olympisch Spelen in 2014 & 2018 en ben voorzitter van Survivalrun Bond Nederland. Heb je een vraag? Neem contact op!
DVD Total Judo Wil jij ook zo goed worden in judo? Bestel dan de dubbel-DVD Total Judo! In 160 minuten leg ik tot in detail uit hoe ik mijn judosysteem heb ontwikkeld. Interviews, 25 technieken en 110 wedstrijdbeelden. Meer info vind je op totaljudo.nl.

Spanning & ontspanning aan het water

Als kind was ik al gefascineerd door de onderwaterwereld vlakbij huis. In sloten en vaarten bleek een enorme veelzijdigheid aan vis rond te zwemmen. Hele vakanties verbleef ik langs de waterkant om contact te krijgen met die bijzondere wereld. Nog steeds vind ik het heerlijk om een dag aan het water te zitten. Liefst in de natuur, wind door je haar en vis op de kant. Mijn voorkeur gaat uit naar de karper, de sterkste zoetwatervis van ons land. Prachtige kracht- patsers met een statige uitstraling. Ik trek er ook graag op uit om op roofvis te vissen vanuit mijn eigen boot en een dagje witvissen met de vaste hengel is ook een uitje. Ondertussen reis ik vaak naar het buitenland om mooie vistrips te maken. Maar of het nu gaat om een groot stuwmeer, een rivier of het slootje bij mijn huis, vissen is voor mij ontspanning en tegelijk enorm spannend.
vistrips
Hobby Survivalrun Vissen Vistrips
Home Home Contact