Korte bio Als judoka won ik 18 medailles op EK, WK en Olympische Spelen. Nu ben ik actief als judotrainer, sportbestuurder en spreker. Ik was Chef de Mission voor de Jeugd Olympisch Spelen in 2014 & 2018 en ben directeur van Survivalrun Bond Nederland. Heb je een vraag? Neem contact op!
DVD Total Judo Wil jij ook zo goed worden in judo? Bestel dan de dubbel-DVD Total Judo! In 160 minuten leg ik tot in detail uit hoe ik mijn judosysteem heb ontwikkeld. Interviews, 25 technieken en 110 wedstrijdbeelden. Meer info vind je op totaljudo.nl.

Spreker

De afgelopen jaren heb ik me steeds meer bezig gehouden met het optreden als spreker in verschillende situaties. De inhoud is altijd anders, afhankelijk van de wensen en de doelgroep en dat maakt het voor mij des te uitdagender. ‘Talent is een gave, doorzetten een keuze’

Voor bedrijven of organisaties

De ervaringen en inzichten die ik heb opgedaan in 15 jaar topsport gebruik ik om mensen te motiveren en inspireren in de dingen die ze zelf doen. Dat kan op het persoonlijke, sportieve of zakelijke vlak zijn. Verschillende thema's kunnen aan bod komen. Samenwerken, kwaliteit, creativiteit, omgaan met druk en spanning, balans, creëren van voorwaarden om tot optimale prestaties te komen, omgaan met winst & verlies.

Sportspecifiek

Een presentatie kan ook gaan over sportspecifieke zaken als trainingsvormen, techniek, periodisering, krachttraining, maximaal rendement halen uit je mogelijkheden, tactische inzichten, etc. Voor serieuze judoka's of andere sporters is het leerzaam om gebruik te maken van mijn uitgebreide ervaringen. Ook leuk: wat komt er allemaal kijken bij een toptoernooi? Aan de hand van videobeelden van voor en achter de schermen laat ik zien wat er op die dagen gebeurt. Loting, weging, video-analyse, warming-up, voor- en nabespreking, harde confrontaties, omgaan met de media, prijsuitreiking, etc. Een kijkje in de keuken van de topsport!
bekijk voorbeelden
Spreken Spreker Dagvoorzitter Voorbeelden
Home Home Contact
Iedereen heeft bepaalde talenten. De vraag is: wat doe je ermee? Ik heb er altijd naar gestreefd om het maximale uit mijn mogelijkheden te halen, zodat ik mezelf in de spiegel kon aankijken en eerlijk tegen mezelf kon zeggen: ‘Ja, ik heb er alles aan gedaan!’  Die gedrevenheid heb ik nóg en daar wil ik graag anderen mee aansteken. Het is zo mooi om mensen een stapje verder te brengen, verder dan ze zelf dachten te kunnen. Talent is een gave, doorzetten is een keuze. Dat probeer ik hen te laten inzien.