Korte bio Als judoka won ik 18 medailles op EK, WK en Olympische Spelen. Nu ben ik actief als judotrainer, sportbestuurder en spreker. Ik ben Chef de Mission voor de Jeugd Olympisch Spelen in 2014 & 2018 en ben voorzitter van Survivalrun Bond Nederland. Heb je een vraag? Neem contact op!
DVD Total Judo Wil jij ook zo goed worden in judo? Bestel dan de dubbel-DVD Total Judo! In 160 minuten leg ik tot in detail uit hoe ik mijn judosysteem heb ontwikkeld. Interviews, 25 technieken en 110 wedstrijdbeelden. Meer info vind je op totaljudo.nl.

Rotterdam Topsport

Rotterdam Topsport (RTS) behartigt sinds 1990 de (top)sportbelangen van Rotterdam. Zij is betrokken bij alle grote sportevenementen, van NK tot WK en andere grote evenementen zoals de Tour de France, CHIO, Rotterdam Marathon en het ABN*AMRO World Tennis Tournament. Tevens ondersteunt RTS topsportverenigingen, talentcentra en individuele topsporters. Met behulp van evenmenten, verenigingen en sporters zet RTS Rotterdam nationaal en internationaal op de kaart als dé sportstad bij uitstek.     website Rotterdam Topsport

Raad van Toezicht

Eind 2013 ben ik toegetreden tot de Raad van Toezicht van Rotterdam Topsport. Ik ben daarmee de opvolger van oud-toptennisster Kristie Boogert, die na 8 jaar statutair afscheid nam. Als oud-topsporter is het mijn rol om te bewaken dat RTS op de juiste wijze blijft strijden voor de topsportbelangen van de stad. De Raad van Toezicht bestaat uit zeven personen, vergadert vijf maal per jaar en onderhoudt daarnaast persoonlijk, telefonisch of via mail contact om de ontwikkelingen binnen RTS en Rotterdam als sportstad te volgen. Binnen de Raad ben ik de vice-voorzitter.
Home Home Contact